2017 a fost o idee foarte bună

Elena Dobre, Digital Marketing Strategist, 10 ani de experiență

5 februarie 2018

Doar când ne uităm în urmă realizăm cât de departe am ajuns. Și pentru că suntem Zarbi, nu facem bilanțuri nici înainte de a-i scrie lui moș Crăciun, nici la cumpăna dintre ani, nici când ne dorim să ne facem lista de “good resolutions”. Printre emailuri și rapoarte, planificări, strategie pentru 2018 și client-service, ne gândim la cât de multe mai putem face încă și acesta este momentul nostru de AHA!

Am creat valoare pentru clienții noștri 
(și ne-am bucurat mult de asta)

Eforturile constante de a livra calitate și rezultate clienților noștri prin intermediul produselor Google ne-au fost recompensate în competiția Google Partners Game ON. Am fost premiați pentru rezultatele excelente în adopția de funcționalități noi și testarea cu succes a produselor aflate încă în versiunea beta.

Ne-am bucurat enorm de premiul primit de partenerii noștri, VegisMagazinul Anului în eCommerce la Gala GPEC 2017 și ne-am mândrit cu povestea de succes publicată pe thinkwithgoogle.com.

Am livrat peste 170 campanii de Google Ads, Bing! Ads, Facebook, LinkedIn si Instagram cu cote de ROI care ne-au facut cei 29 clienți să zâmbească mai tot anul.

Ne-am concentrat forțele și în formarea de manageri de marketing și specialiști care lucrează zilnic cu agențiile digitale. Astfel, alături de Institutul de Marketing, am dezvoltat modulele de Marketing prin Google și am oferit traininguri specializate managerilor din companii de talie medie și mare, pe care i-am ajutat să înțeleagă și abordeze eficient provocările întalnite în utilizarea instrumentelor moderne de promovare online.

Am continuat să învățăm

Întreaga echipă Zarbi a absolvit, din nou, cursurile Academy for Ads. Fie că a fost vorba de noua certificare în mobile ads, examenul pentru publicitatea video sau Google Shopping, ne-am implicat toți pentru a ne crește nivelul de educare și limbaj de marketing digital.

Ascensiunea noastră a fost susținută și de persoane talentate și cu experiență impresionantă, cărora le suntem recunoscători. Robert Craven ne-a fost alături cu sfaturi legate de inovație, leadership, sisteme de control și administrare a resurselor. Arash Gilan, co-founder & CEO Viva Media, ne-a adus back-to-basics și ne-a învățat raportul dintre calitate și promptitudine. Echipa Google ne-a stat alături cu traininguri, asistență de calitate și încurajări. Andreea Simulescu, Alex Victoriu, Mădălina Pangrate, Ana Pădurariu și mulți dintre colegii lor au fost cei cu ajutorul cărora am devenit mai buni la exploatarea campaniilor AdWords.

Am simțit la fiecare cotitură cât de importantă este prezența unui coach de business și că provocările echipei noastre sunt similare, dacă nu identice, cu cele din agențiile internaționale.

Am contribuit la dezvoltarea comunității de marketers din .ro

Ne-am bucurat să dăm mai departe know-how-ul și experiența, așa că am participat pentru al 4-lea an la rând în programul de dezvoltare al tinerilor studenți și antreprenori prin cursurile de marketing online. Programul Atelierul Digital, construit de Google, ne-a scos din birou și ne-a dus în fața unui public curios în Timișoara, Constanța, Iași, Brașov, Cluj și București. Participanții la aceste cursuri ne-au făcut să ne reconectăm cu emoțiile de început de drum în mediul online, să dezbatem exemple de succes din digitalul românesc sau să găsim soluții pentru problemele actuale ale unui afaceri locale.

Webinariile au fost un alt canal prin care am comunicat cu colegi din domeniu și pasionați de Google tools. Am aprofundat subiecte mai puțin accesibile și am fost provocați de întrebări sau cazuri speciale pe care am putut să le disecăm apoi în cadrul agenției sau să le validăm în conturile pe care lucrăm.

Sesiune Atelierul Digital

Am devenit o echipă și mai puternică

La început de decembrie am sărbătorit rezultatele agenției cu primul nostru teambuilding, care ne-a dus toooocmai în Bari, Matera, Alberobello, Lecce și Brindisi. Rata de engagement a fost la cote înalte și ne-am întors energizați de sesiunea noastră de offline și bucuroși că împreună suntem Zarbi lions!

Oamenii sunt cei care fac diferența iar echipa Zarbi este o echipă de A-și: Adina, Alexandra, Adrian & Andrei și un E(lena) cu energie. Reușim să fim mai buni pentru că ne înconjurăm de persoane care au încredere în noi, care ne permit să luăm inițiativa și care își doresc, ca și noi, să fie leaders, not followers.

2017 chiar a fost un an fabulos pentru echipa Zarbi și avem toate motivele să credem într-o prognoză excelentă pentru 2018. Începem un nou an in care vom continua să construim pe baza valorilor noastre: calitate, echilibru, colaborare, implicare și transparență. Ne poți urmări traseul pe Facebook, unde-s mulți inspirația crește 😊

Aici ne găsești

București. Str. Teodosie Rudeanu, nr. 41, Et.1, (Interfon: 04) - Obține indicații Google Maps

Urmărește-ne