Despre Zarbi

Proiectăm și implementăm strategii de marketing online croite special pentru business-ul tău, obiectivele și clienții tăi.

Știm cu ce se mănâncă digitalul

Contribuim de peste 7 ani la succesul magazinelor online specializate și companiilor active în e-commerce, ajutându-le să rezolve problemele întâmpinate în creșterea vânzărilor.

Implementăm campanii cu obiective clare de generare de trafic, lead-uri calificate si finalmente conversii. Mai multe vânzări, mai mulți clienți, mai multă vizibilitate, mai mult succes pentru tine.

Am pornit la drum în 2016 și am crescut rapid, câștigând titlul de Google Premier Agency – suntem ultra-certificați în advertisingul prin instrumentele Google și prin alte canale. Am fost premiați pentru adopția constantă de produse noi și inovative care ajută partenerii să obțină rezultate mai bune, iar acum facem parte din programul Agency of Tomorrow.

Ajungi la consumatorii potriviți

Depunem mult efort în înțelegerea businessului tău și în descoperirea tuturor oportunităților specifice pe care le putem exploata pentru a obține rezultatele dorite.

Targetăm succesul tău

Succesul pe termen lung este ceea ce căutăm, iar experiența, cunoștințele și mai presus de toate – implicarea ne ajută să ne atingem obiectivele. Eforturile continue de optimizare, testare și îmbunătățire sunt ceea ce definesc performanța Zarbi.

Echipa

Avem fiecare pasiunea pentru marketing online, o doză sănătoasă de profesionalism și un set comun de valori, însă abia când am devenit o echipă am descoperit ce lucruri extraordinare putem realiza printr-un gest simplu: colaborare. Ne completăm reciproc, ne provocăm să găsim soluții out-of-the-box și, pe parcurs, ne păstrăm entuziasmul cu o porție bună de râs.
Elena Dobre

Elena Dobre

Digital Marketing Strategist

Adina Crețu

Adina Crețu

Content Marketing Specialist

 
Andrei Crisan

Andrei Crisan

Senior PPC Specialist

Alex Bunea

Alex Bunea

PPC Specialist

Ai proiecte care au nevoie de promovare?

Vrem să devenim parteneri pentru succesul tău și să te ajutăm să îți atingi obiectivele propuse.

Aici ne găsești

București. Str. Teodosie Rudeanu, nr. 41, Et.1, (Interfon: 04) - Obține indicații Google Maps

Urmărește-ne