Agency of Tomorrow – Episodul 3

Adrian Mihai Stancu, PPC Specialist

26 aprilie 2018

Pe 19 și 20 aprilie Zarbi Lions au călătorit din nou în senina Varșovia, la a 3-a etapă a programului Google Agency of Tomorrow.

Ne-am simțit iarăși norocoși să aflăm informații despre strategiile de dezvoltare, tips & tricks pentru evidențierea punctelor forte ale Zarbi, precum și moduri de organizare de la unele dintre cele mai mari agenții de Digital Marketing din lume.

Nikola Jellacic, Industry Head la Google Adriatics, ne-a dezvăluit secrete pentru menținerea unui climat plăcut în cadrul echipei și acum avem și mai multe idei despre cum să facem viața la Zarbi chiar mai colorată și energică decât este deja. Bartosz Majewski, CEO & Founder al Casbeg și expert în vânzarea serviciior / consultanței B2B în Digital Marketing, ne-a expus elemente cheie pentru succesul în vânzări, pe care abia așteptăm să le aplicăm pentru noi și clienții noștri. De la Grzegorz Swietek, director al biroului Simon Kucher & Partners din Varșovia, o companie specializată în oferirea de consultanță în management & pricing, am decoperit diferite variante și tipuri de abordare a unor strategii de succes în vânzări, strategii ce se mulează perfect pe modelul de business al agențiilor de Digital Marketing.

Așteptăm cu nerăbdare a 4-a sesiune a Agency of Tomorrow, organizată de această dată de Google Partners la Riga. Nu vom descoperi doar noi resurse pentru un business de succes ci și un oraș pe care îl aveam pe wishlist de ceva timp!

Update: Impresiile echipei Zarbi despre experiența din programul Agency of Tomorrow

Episodul 1 – Noul Zarbi începe azi

Episodul 2 – Zarbi back to Google school 

Episodul 4 – #angajatzarbi (sesiune despre HR)

Aici ne găsești

București. Str. Teodosie Rudeanu, nr. 41, Et.1, (Interfon: 04) - Obține indicații Google Maps

Urmărește-ne