Noul Zarbi începe azi

Elena Dobre, Digital Marketing Strategist, 10 ani de experiență

6 martie 2018

O vorbă bună spune că “viitorul începe astăzi”. Așa am simțit și noi, în momentul în care am fost selectați în programul Agency of Tomorrow, o inițiativă Google Partners pentru Premier Partners.

Google Agency of Tomorrow Program Zarbi Marketing Romania

 

Un număr de 44 de agenții, selectate pe sprânceană din zona Europei Centrală și de Est (inclusiv 3 agenții din România), au fost invitate la acest eveniment dedicat dezvoltării organizației. Zarbi Lions au fost, așadar, în companie foarte bună, uitându-ne atât în sala, cât și pe scenă.

 

Pe parcursul celor 2 zile în Varșovia am urmărit și ne-am lăsat ghidați și inspirați de speakeri ca Elsbeth Johnson (expertă în strategie de business & management, profesoară la London Business School și MIT) și Robert Craven (autor al “Grow Your Digital Agency”, considerat expertul no.1 în dezvoltarea agențiilor de marketing digital).

 

Am confirmat, descoperit și schițat noi strategii pentru a continua creșterea Zarbi și, implicit, a clienților noștri. Acest tip de workshop reprezintă pentru noi oportunitatea de a identifica moduri prin care putem fi mai eficienți, competitivi și, finalmente, mai relevanți în succesul celor care ne acordă încredere. Ne ambiționăm să inițiem digital market development cu ajutorul celor învățate si să fim mai agili în a genera performanță prin campaniile pe care le realizăm.

 

Programul Google Partners Agency of Tomorrow continuă în martie cu o nouă sesiune de coaching intensivă, workshopuri și întâlniri cu specialiști din domeniul digital.

 

Update: Impresiile echipei Zarbi despre experiența din programul Agency of Tomorrow

Episodul 2 – Zarbi back to Google school 

Episodul 3 – Experiența Zarbi continuă

Episodul 4 – #angajatzarbi (sesiune despre HR)

 

Aici ne găsești

București. Str. Teodosie Rudeanu, nr. 41, Et.1, (Interfon: 04) - Obține indicații Google Maps

Urmărește-ne